При последното си посещение във Великобритания, което съвпадна с първата годишнина

...
При последното си посещение във Великобритания, което съвпадна с първата годишнина
Коментари Харесай

Ще присъства ли Хари на рождения ден на Чарлз

При последното си посещение във Англия, което съответства с първата годишнина от гибелта на кралица Елизабет Втора, принц Хари по този начин и не се срещна с никой от роднините си. Оправда се с претрупан график, само че мнозина заподозряха, че по-скоро е от липса на предпочитание и терзание какво ще си кажат след всичките му действия в последните месеци.
 Принц Хари и Меган Маркъл на остров Кануан - какво знаем за карибската им почивка
Хари и Меган - на почивка за милиардери

Кратка, само че сладка отмора

Скоро е Коледа и няма по какъв начин да не се питаме дали досегашните херцог и херцогиня на Съсекс ще бъдат поканени да прекарат празниците с кралското семейство. Въпреки че на този стадий това ни наподобява по-скоро невероятно. Но преди празниците в края на годината има още един мотив, който може да се трансформира във опция за помиряване.

На 14 ноември ще навърши 75 години. Преди няколко дни представител на принц Хари съобщи пред The Sunday Times, че монархът ще чества рождения си ден в дома си Clarence House, само че принцът " няма да успее "  да реализира пътуването си от Калифорния, с цел да участва.
 Снимка 627933

Скоро по-късно пред People обаче изясни, че в действителност Хари и Меган не са получили покана за рождения ден и нямат никакъв контакт с Бъкингамския замък. Освен това е " отчаян " по какъв начин английските медии показват неверно обстановката. Говорителят на двойката изрази убеденост, че принцът все пак ще откри метод да поздрави персонално своя татко, както постоянно е правил.

Междувременно се появиха догатки, че даже и да беше получил покана, принц Хари евентуално в действителност щеше да избере да не лети до Англия. Той към момента е афектиран от обстоятелството, че за коронацията през май получи покана не персонално от татко си, а от неговия офис.
 Крал Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън осъдиха протичащото се в Израел - а по какъв начин реагираха принц Хари и Меган Маркъл
Урокът, който Уилям и Чарлз дадоха на Хари и Меган

Монархията още веднъж е обединена

И макар че участва на събитието, не получи никакво внимание, с което очевидно е осъзнал, че е изгубил не само мястото си в монархията, само че и в фамилията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР